Mª José Pla es confirma com a nova portaveu del Partit Popular de Xàtiva

Comparte esta noticia

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
  • Ha mostrat la seua satisfacció per la confirmació dels menjadors socials, iniciativa que, segons la regidora, va quedar aprovada per l’anterior govern

Tal i com informava el nostre setmanari quan es coneixia la noticia de la dimissió d’Alfonso Rus al capdavant del Partit Popular de Xàtiva, Mª José Pla, aleshores número dos de la formació, passava a ocupar el lloc que deixa el fins fa uns dies primer edil xativí per representar a l’agrupació local. Ara, s’ha fet oficial amb la designació dels cinc regidors que ocuparan l’oposició els propers quatre anys: Mª José Pla, Vicente Ribes, Jorge Herrero, Pilar García i José Francisco Domínguez. La pròpia Pla serà, a més, la portaveu del PP, substituint a Mª José Masip que deixava la política al final de la passada legislatura.

La màxima dirigent popular ens afirmava que “és un moment per iniciar la tasca de govern el nou equip” i mostrava la seua satisfacció “ja que veiem que, malgrat que els partits d’esquerra que en els seus programes electorals van dir que anaven a anular una sèrie de projectes que havia dut endavant el Partit Popular, van a seguir duent-los endavant, com és el cas de Nits al Castell o mantenint el format actual de la Fira d’Agost, que nosaltres sempre hem defensat”.

“A més, -continuava la regidora- aquesta setmana hem vist com s’ha presentat la Marxa Nocturna, iniciativa que va deixar preparada Yolanda Sipan, anterior regidora d’Esports”.

Finalment, Mª José Pla va recordar la importància de que Xàtiva torne a tenir aquest any els menjadors socials destinats als xiquets i xiquetes de la ciutat, tasca realitzada per l’anterior govern. “M’agradaria donar l’enhorabona per la confirmació dels menjadors socials, que per tercer any consecutiu tindrem a Xàtiva gràcies a la Diputació de València i al que sempre ens hem acollit, una iniciativa que es va quedar aprovada per part del nostre govern i que ara podran acollir-se les famílies que ho necessiten”.

ver más